Tuesday, 18 November 2014

Penting ke Kolagen untuk kulit?

Penting ke Kolagen untuk kulit?
Kolagen

Kolagen ialah sejenis protein yang banyak terdapat di dalam tubuh manusia dan memainkan peranan yang penting. Kolagen  membantu membentuk tisu dalam badan selain memberi sokongan pada tubuh. Kolagen terdapat pada otot, tulang, kulit, tendon dan  tulang rawan. Apabila umur meningkat, kolagen di dalam badan menurun dan menyebabkan kulit kendur dan tulang rapuh. 

Info selanjutnya klik SINI


Pengambilan vitamin C akan membantu badan menghasilkan lebih banyak  kolagen dan mampu menghasilkan kulit yang tegang. Vitamin C juga dapat mencerahkan kulit dengan ciri-ciri antioksidannya selain dapat menguatkan sistem imunisasi badan.


Mengandungi 4000mg Kolagen RSS(Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular,sekitar 1000 dalton amat mudah diserap oleh tubuh dan meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang,Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan B,digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam dan ke luar.

Berminat ingin menjana income hebat bersama D&A Group? Hanya rm75 seumur hidup dan sertakan details anda( beserta suami jika dah berkahwin) 

NAMA,IC,NO TEL, ALAMAT TETAP, ALAMAT PENGHANTARAN, NO AKAUN MANA-MANA BANK, EMEL

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

ADAH 019-9282618 (SMS,CALL,WHATSAPP)
norsaadah.yusof@yahoo.com
COD : BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRALTHANKS kerana sudi membaca ^_^