Monday, 17 November 2014

Family day D&A Group di Hawa Resort, Janda Baik

Family day D&A Group di Hawa Resort, Janda Baik


Kembali bersiaran,Masa untuk berseronok dan release stress dah habis.Sekarang back to business pulak hihi. Minggu lepas,15-16hb 11 kami ke family day untuk group DESIRE bergabung dengan D&A Group,bertempat di Hawa Resort , Janda Baik .Antara aktiviti yang kami buat adalah picnic, mandi sungai, bbq dan dinner, berkongsi tips bisnes antara bisnes partner dan solat berjemaah.

Hawa Resort tempat yang best,sesuai untuk majlis gathering,family day sambil mandi sungai. Kami sewa 10 chalet yang mengadap sungai,bunyi air sungai tenang yang amat.Sangat sesuai untuk mereka yang nak release tension sambil menikmati keindahan semulajadi.

Kami ambil pakej bbq dan breakfast sekali, tak perlu nak susah perap ayam dan hidupkan api.Semuanya pihak resort yang uruskan. Untuk makan pagi,makan nasi lemak janda baik dan kuih.Dapatla merasa nasi lemak janda baik hhehe. Korang yang plan nak bbq beramai-ramai dengan kawan-kawan,Hawa Resort sesuai sangat untuk korang. Tak lupa,sana pun ada mini taman burung,ada burung,ayam,merak. Bolehla bawa anak-anak takla bosankan mandi sungai je.


Chalet di Hawa Resort

 Baru check in,Harraz & Hafiy dah tak sabar nak mandi hihi


Atas jambatan Hawa Resort


 Breakfast nasi lemak janda baik :)

 Tempat makan tepi sungai


Sesi bisnes sharing lepas bbq


Pemandangan belakang chalet

Makan dulu

Kalau korang berminat nak bermalam disana,boleh hubungi pihak Hawa Resort

Berminat ingin menjana income hebat bersama D&A Group? Hanya rm75 seumur hidup dan sertakan details anda( beserta suami jika dah berkahwin) 

NAMA,IC,NO TEL, ALAMAT TETAP, ALAMAT PENGHANTARAN, NO AKAUN MANA-MANA BANK, EMEL

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

ADAH 019-9282618 (SMS,CALL,WHATSAPP)
norsaadah.yusof@yahoo.com
COD : BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL


THANKS kerana sudi membaca ^_^