Tuesday, 29 April 2014

Terpaksa terima CARBONUS!

Alhamdulillah,makin lama berbisnes Shaklee makin banyak peluang yang Shaklee bagi. Antaranya CAR BONUS. Ha best tak kalau tiap bulan Shaklee yang bayarkan duit kereta? Mestilah bestkan.Tipulah cakap tak best tu.Nak kongsi pengalaman dapat car bonus ni. Bulan ni bulan ke 4 Shaklee bagi duit kereta,Shaklee bagi cash ye, ikut suka nak buat apa dengan Car bonus tu,nak saving boleh,nak bayar duit rumah boleh.

Nak dijadikan cerita, bulan Januari lepas, kawan bagitahu dia dah dapat carbonus. Saya pun gatal jugak nak cek dalam sistem Shaklee2u,mana tau kot dah dapat kan sebab bajet dapat dah haha. Bila cek,tengok dah dapat untuk carbonus.Wah teruja sangat terus bagitau suami.Dia pun senyum riang hihi. Nak dapat carbonus dia ada syarat dia.Alhamdulillah walaupun surirumah sekarang saya mampu bayar kereta tiap bulan dengan carbonus tu.Ha ok la kan. Ok ni kisah carbonus saya.So buat team D&A, teruskan berjuang untuk carbonus ye semua.


Kereta idamanku hikhik

Salam sayang,

Adah Yusof
THANKS kerana sudi membaca ^_^