Saturday, 26 April 2014

Hubby,you are my backbone!

Teringat masa saya mula-mula bisnes Shaklee, daftar ahli Shaklee diam-diam tanpa beritahu suami..terukkan? Bukan apa, takut dia marah hihi.Lagi pulak Shaklee ni MLM..opss.. Sebelum ni saya pernah tertipu dengan MLM lain, sampai laburkan duit rmxxxx,last-last terkubur macam tu je,duit melayang.
Ok taknak panjang cerita,kita straight to the point.

Masa awal-awal bisnes Shaklee,suami tak pernah ambil kisah pun pasal Shaklee,tapi kena mintak izin untuk bisnes ni.Semuanya saya buat sorang-sorang.Saya belajar dengan sifu Master Raihan dan ,pergi kelas bawa anak.Saya dah tekad saya nak jugak buat bisnes ni sampai saya dapat income tetap tiap bulan.Maklumlah saya surirumah tangga. Dan sampaila lebih kurang 3 bulan bisnes,income makin lama makin bertambah.Start dari situ saya cerita income yang saya dapat dengan bisnes ni. Alhamdulillah suami mula 'bukak' mata, awal-awal dia memang tak percaya. Bermula dari situ sampai sekarang tiap bulan income makin bertambah.Dan lagi best bila layak dapat CARBONUS & LOCAL TRIP pada 7-9 June ini. Bagi saya,ia adalah satu penghargaan yang tak pernah jangka dapat dari Shaklee. Dan lagi best sekarang bila suami dah mula support untuk sama-sama berbisnes, dialah yang COD barang dan tolong pos barang. Seronok kan hihi.

Ok,setakat ini dulu sharing untuk kali ini.Bagi yang suami tak support tu, jangan sedih,dia izinkan untuk bisnes pun dah ok sangat.Teruskan berjuang! Nantikan next entry pasal car bonus pulak :)

Salam sayang,

Adah Yusof
THANKS kerana sudi membaca ^_^