Monday, 16 December 2013

Menimba ilmu di NDT bersama anak cucu!


Salam semua. Alhamdulillah 15hb12 telah menghadiri sesi training, NEW DISTRIBUTOR TRAINING yang dianjurkan oleh Shaklee yang bertempat di Holiday Villa Hotel Subang. Setahun join Shaklee baru sempat hadirkan diri training ini hehe..Sebenarnya lebih kepada support downline dan cucu biz, sambil-sambil refresh balik dan belajar strategi baru.

Seronok pertama kali jumpa dengan anak-anak & cucu biz secara real.Sebelum ni biasa jumpa online je.Semua tu tak semestinya tak boleh buat kan. Inilah yang best dengan group Adah Yusof Team.Majoriti downline saya buat Shaklee sebagai partime Shaklee sahaja.Alhamdulillah Shakle banyak mengubah hidup saya dan mereka.We support each other. 

Untuk bisnes, kami akan guide secara online dan offline,kelas juga akan disediakan.Bagi anda yang berminat nak sertai kumpulan kami, jom! Sama-sama kita menjana income dengan bisnes Shaklee..

Hubungi saya untuk ketahui lebih lanjut !

-0199282618(sms/call)
- 0189480383 ( WhatsApp)
-fanpage : Healthouse







THANKS kerana sudi membaca ^_^