Thursday, 21 February 2013

Kulit BERSIH,LICIN,PINKISH dgn SET D + ESP!

KULIT CANTIK LICIN,GEBU,BAK MERAH EPAL GITU DGN SET D + ESP!DAPATKAN HARGA PROMO SMNTARA STOK Masih ada.HARGA SERENDAH RM80 SHJ..




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Actually lama dah nak share testi sendiri since hampir 2 tahun consume. Hingga kini saya mmg amalkan set kulit b complex,vit c,vit e n esp ni dan beberapa vitamin yg lain utk kesihatan dalaman dan kecantikan kulit.

Saya memang sangat2 mementingkan kesihatan n kecantikan kulit. Alhamdulillah bukan nak membangga diri tp syukur ramai jumpa saya puji kulit saya cantik dan tanya saya pakai apa.Dan disebabkan saya sendiri dealer Shaklee menambahkan keyakinan saya dan customer utk beli prosuk skincare ini.

Selalu tanya en huby kulit saya ok x agknye beratus kali tanya die sbb bila org puji sendiri rasa xpercaya..eceh apdahal perasan dah.. ..die selalu komen ok xde mslah pun..muka merah2 n tegang2 je,..haha....Alhamdulillahsyukur kullit n badan jadi cerah,gebu n anjal..hihi...Disebabkan vit c 500mg xde sy ganti dgn chewable 100mg tu kesannya mmg sama..

Cubalah harini!


Hubungi saya untuk info lanjut


-0199282618(sms/call)
-fanpage : Healthouse
- COD : Bandar Bukit Raja.Klang,Meru,Setia Alam

THANKS kerana sudi membaca ^_^