Monday, 31 December 2012

Pengedar Sah Shaklee | Klang, Meru, Setia Alam, Kapar |

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di kawasan Bandar Bukit Raja,Klang. So, jika anda tinggal dikawasan berdekatan mahu mencuba supplement Shaklee boleh hubungi saya di 019-9282618 ( Adah). Saya juga menyediakan COD dikawasan Meru,Kapar dan Setia Alam.

Saya menyediakan Set Kesihatan Shaklee yang terdiri daripada:

  1. Set Hamil
  2. Set Berpantang
  3. Set Menyusu
  4. Set Slimming
  5. Set Skincare / Kesuburan
  6. Set Kanak-kanak
  7. Set Kesihatan Wanita
  8. Set Kesihatan Lelaki
  9. Set Keintiman
  10. dan macam-macam lagi produk untuk kesihatan.
Kenapa saya pilih supplement Shaklee ni?

Supplement Shaklee adalah supplement semulajadi yang mana setiap produknya mempunyai ujian klinikal. Kalau anda perasan dalam botol vitamin tu tak ada silica gel,maknanya ia adalah SEMULAJADI & tidak mempunyai sebarang bahan kimia,pewarna atau perasa. Selamat dan tak perlu ragu-ragu lagi ok! hehe

Setahun lepas, sewaktu berpantang Harraz saya diperkenalkan dengan produk Shaklee. Asalnya mak pergi klinik untuk beli ubat pulih luka bersalin. Baru saya perasan itu adalah produk Shaklee. Lepas amalkan set pantang tu, alhamdulillah badan rasa segar j dan nurse puji peranakan cepat kecut. Habis pantang,saya sambung pula dengan set menyusu.Susu cepat bengkak, jadi lebih pekat, lemak berkrim gitu.Sekarang,saya amalkan juga set skincare untuk kulit.Dulu muka saya agak teruk dengan jerawat..huhu..Tapi berbeza sekarang,jerawat dah tak ada dan parut berkurang.Seronok sangat..hehe.Atas sebab itula saya nak sharing dengan kawan-kawan saya untuk sama-sama hidup lebih sihat..

Dari seorang pengguna,kini saya menjadi Pengedar Shaklee..Kenapa saya serius untuk menjana pendapatan dengan Shaklee?

  • Modal serendah Rm65 untuk menjadi ahli Shaklee (tambahan rm10 untuk pos memberkit)
  • Bisnes yang mudah - hanya kongsikan kelebihan produk dengan kawan-kawan,sedara @ sesiapa yang inginkan kesihatan yang lebih baik.
  • Shaklee mempunyai 3C - Cash,Car,Convention
  • Bonus setiap 14/15 hb jika anda mempunyai mata terkumpul yang melayakkan untuk dapat bonus.
  • Online / offline coaching disediakan (kami mempunyai group tertutup di Fb)
  • Training / latihan disediakan 
  • Anda yang tentukan 3,4,5 figures bonus. 
Berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee? Jom sertai kami.

Hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma dari saya :

-0199282618(sms/call)
-fanpage : Healthouse




THANKS kerana sudi membaca ^_^