Saturday, 22 December 2012

Omega Guard | Kurangkan bergantung dengan asthma inhaler

Asthma adalah penyakit keturunan dan selalunya bermula dari masa kanak-kanak sehinggalah tua. Ada juga pengidap asthma yang sihat semasa muda kerana ketahanan badannya, namun begitu apabila umur meningkat dan ketahanan badan semakin lemah, asthma akan datang kembali.
Asthma adalah penyakit salur udara kronik yang menyebabkan susah untuk bernafas. Terdapat pembengkakan (inflammation) dan mukus berlebihan di salur udara yang mengakibatkan penyempitan sementara laluan udara yang membawa oksigen ke paru-paru. Tanda biasa asthma ialah batuk-batuk, sesak nafas, dada berbunyi dan dada terasa ketat.Cara untuk mengurangkan asthma kanak-kanak dan juga mengurangkan kebergantungan asthma inhaler adalah dengan mengambil minyak omega 3 secara konsisten.

Tapi jangan sebarang membeli dan ambil mudah sahaja, minyak ikan mengandungi bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri dan lain-lain tambahan omega 3 yang dihasilkan dari hari ikan mengandungi toksik berbahaya.

Omega Guard Shaklee adalah omega 3 paling selamat kerana menjalani proses penyulingan proprietari 3 molekul yang mengekstrak omega 3 yang tulen dan juga menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Omega 3 Shaklee diekstrak dari ikan laut dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)


Selanjutnya tentang OmegaGuard Shaklee klik SINI


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Anda berminat??

Hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma dari saya :
-0199282618(sms/call)
-fanpage : HealthouseTHANKS kerana sudi membaca ^_^