Thursday, 20 September 2012

TESTIMONI ESP : Kulit cantik,anjal dan bertenaga!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pentingkah Protein?
===============
Badan kita perlukan protin utk tumbesaran yg sihat. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Dari sel membentuk tisu. Dari tisu membentuk organ. Dari organ membentuk sistem. Dan yg penting, protin merupakan makanan kepada sel. Jika sel mendapat cukup protein (yang berkualiti), sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel2 lama
Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang lemah dan kurang sihat.Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter. 25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.

Tahukah anda?
================================
Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.


Segalanya tentang ESP boleh baca disini

Saya ingin berkongsi tentang pengalaman customer dari geng SHAKLEE yang telah mengamalkan ESP.Jom baca:* klik imej untuk besarkan

Harus diingat bila dah makan supplement ni,perlu amal secara konsisten dan sabar.Barulah nampak kesannya..Apapun Selamat mencuba bagi mereka yg belum cuba.ESP memang best! :)

TESTIMONI INI ADALAH BERDASARKAN KEPADA PENGALAMAN PENGGUNA.KESANNYA KEATAS SETIAP INDIVIDU MUNGKIN BERBEZA.SEBARANG MASALAH HENDAKLAH BERJUMPA DENGAN DOKTOR ATAU CONSULT DENGAN PENGEDAR.

Anda berminat??

Hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma dari saya :
-0199282618(sms/call)
-fanpage : http://www.facebook.com/Healthouse


THANKS kerana sudi membaca ^_^