Tuesday, 4 September 2012

Kesan Jerawat pada Muka Kian Hilang Dengan Pemakanan Set D dan GLA



Testimoni SET D + GLA (Puan Syafiza Othman) customer kepada kawan biz saya Yati Napi:


"Assalamualaikum.. Kak Yati.. Hari ni fiza nk bg testimoni..ehehe..

Alhamdulillah dh 25 hari Fiza mkn Set D + GLA ni.. Bersyukur sgt2.. Sebelum ni asyik jaga 
luaran je..Fiza mengalami parut pembawakan baby yang sangat teruk.. Muka jadi gatal2 dan
meninggalkan parut yang sangat hodoh.. :(..Sebelum ni dh macam2 produk kecantikan dr yg 
murah sehinggakan yang mahal tapi takde perubahan pun.. Segala treatment la apa la semua
 dah try tp x de perubahan yg habis duit je..

Fiza sangat2 bersyukur kepada Allah S.W.T kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba
 vitamin Shaklee ni di saat Fiza hampir2 tak percaya pada segala macam produk kecantikan 
ni..Sebelum ni fiza ada jugak ambik Tab X..

Seminggu je makan SET D ni dh ada orang tanya Fiza.."Eh,pakai produk apa sekarang??"
 Nampak sgt kan muka Fiza sebelum ni sgt2 teruk.. Sedih sgt tau bila orang tanya mcm tu..
 huhu..Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza.. Mak dan kakak pun tanya 
benda yang sama.. Ye la sebelum ni asyik tukar produk je.. Hubby pun cakap lps ni jangan tukar2
 produk dh.. Makan vitamin je.. =) Sangat2 gembira dan bersyukur sangat2 kerana mendapat
 sokongan dari suami..

Alhamdulillah dgn disiplin dan minum air yang banyak Fiza dh nampak perubahan pada wajah
 Fiza.. suka sangat2.."
 — with Syafiza Othman.

 

Walau apa supplement yg kita ambil, yg penting DISIPLIN & MINUM AIR YG 

BANYAK...InsyaAllah...



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Anda berminat??

Hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma dari saya :
-0199282618(sms/call)
-fanpage : http://www.facebook.com/Healthouse
THANKS kerana sudi membaca ^_^