Friday, 13 June 2014

Percutian percuma 5 star oleh Shaklee di Sunway Hotel Resort & Spa

Percutian percuma 5 star oleh Shaklee di Sunway Hotel Resort & Spa- Tahun ni dapat 1 tiket percuma bermalam di Hotel Sunway Resort & Spa hasil berbisnes Shaklee tahun lepas.Memang best, banyak kejutan yang Shaklee bagi. Antaranya travel beg Shaklee, set tuala percuma untuk mandi di Sunway Lagoon, collagen, Coq Health, pouch bag, tshirt dan elaun makan lagi..Wah best kan? Ni lah penghargaan yang shaklee bagi untuk mereka yang layak. Biasanya tiap tahun memang ada FREE CONVENTION local/national mengikut syarat yang telah ditetapkan. Nak bisnes, buatlah betul-betul, rebut semua peluang yang Shaklee bagi ok.

Tahun ni,peluang ke Italy pulak.Saya memang nk buat betul-betul untuk rebut peluang ini..Best woo semua ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.Bawa diri j hehe..Meh tengok secebis kenangan di Sunway Resort Hotel & Spa :)


Hotel Sunway Resort & Spa



Suasana dalam bilik, best gile!


Welcome note from Shaklee 


Travel beg Shaklee percuma

Berminat ingin menjana income hebat bersama D&A Group? Hanya rm75 seumur hidup dan sertakan details anda( beserta suami jika dah berkahwin) 

NAMA,IC,NO TEL, ALAMAT TETAP, ALAMAT PENGHANTARAN, NO AKAUN MANA-MANA BANK, EMEL

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

ADAH 019-9282618 (SMS,CALL,WHATSAPP)
norsaadah.yusof@yahoo.com
COD : BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL

THANKS kerana sudi membaca ^_^

Thursday, 12 June 2014

National Conference Shaklee di SUNWAY PIRAMID CONVENTION CENTRE (SPCC)

National Conference Shaklee di SUNWAY PIRAMID CONVENTION CENTRE - Alhamdulillah, 7 -9 June 2014 National Conference Shaklee telah selamat berlangsung di SPCC. Untuk tahun ini, saya berjaya rangkul 4 anugerah :

  • CAR BONUS ACHIEVER
  • BUSINESS GROWTH DEVELOPMENT
  • PERSONAL GROUP GROWTH
  • LEADERSHIP CONSISTENCY


Anugerah yang dapat ,4 kategori

 Bersama suami dan anak-anak & mentor kesayangan, Master Raihan

 Bersama adik-beradik Shakleeku Safura & sifu Master Raihan

Car Bonus Achiever 


Glitter Nite bersama Desire Family


Makan sampai kenyang :)

Excited sangat, tahun ni kena berjuang lagi untuk move next rank,tahun depan bakal ambil award lagi banyak..hehe.Nantikan next entry untuk percutian 3hari 2malam ditaja sepenuhnya oleh Shaklee di Sunway Hotel Resort & Spa..


Berminat ingin menjana income hebat bersama D&A Group? Hanya rm75 seumur hidup dan sertakan details anda( beserta suami jika dah berkahwin) 

NAMA,IC,NO TEL, ALAMAT TETAP, ALAMAT PENGHANTARAN, NO AKAUN MANA-MANA BANK, EMEL

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

ADAH 019-9282618 (SMS,CALL,WHATSAPP)
norsaadah.yusof@yahoo.com
COD : BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL

THANKS kerana sudi membaca ^_^

Monday, 26 May 2014

Rahsia buat DUIT tambahan!

Mini Business Opportunity Meeting,BOM


Rahsia buat DUIT tambahan - Alhamdulillah,18 Mei 2014 berpeluang hadirkan diri ke mini BOM anjuran group Desire Shaklee iaitu sifu/upline saya,Master Raihan dan Hafiz yang bertempat di Training Centre Setia Alam. Saya juga ada berkongsi tips bagaimana surirumah macam saya berjaya buat duit 4 angka setiap bulan.

Dalam bisnes Shaklee,kami bergerak bersama-sama untuk mencapai impian masing-masing. Kelas,seminar,sesi coaching online atau offline ada diberikan di grup eksklusif bisnes fb dan whatsapp.  Group Shaklee saya iaitu Dream & Action Group telah berkembang dengan pesat.Makin ramai yang mula buka mata untuk sama-sama berbisnes online dan buat duit dengan Shaklee.

Peluang Shaklee tawarkan 3 C :
  • CASH BONUS
  • CAR BONUS
  • CONVENTION LOCAL/INTERNATIONAL
Alhamdulillah,walaupun seorang surirumah,saya berjaya buat duit dan jana income dengan Shaklee serta mencapai peluang yang telah Shaklee tawarkan 3C.


mini BOM Desire shaklee
Sesi sharing dari saya tentang tips buat duit dari rumah




Berminat ingin menjana income hebat bersama D&A Group? Hanya rm75 seumur hidup dan sertakan details anda( beserta suami jika dah berkahwin) 

NAMA,IC,NO TEL, ALAMAT TETAP, ALAMAT PENGHANTARAN, NO AKAUN MANA-MANA BANK, EMEL

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

ADAH 019-9282618 (SMS,CALL,WHATSAPP)
norsaadah.yusof@yahoo.com
COD : BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL



THANKS kerana sudi membaca ^_^

Wednesday, 14 May 2014

Jantung sihat dengan COQ HEALTH PLUS

Mampukah anda makan 28 CAWAN BROKOLI atau 1.7KG AYAM SETIAP HARI untuk KESIHATAN JANTUNG anda? Jangan risau, alternatif boleh amalkan CoQ Health Plus yang bagus untu kesihatan jantung.




Apa itu CoQ Health Plus?

CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.

Fungsi utama coenzyme Q10 ialah antioksida semulajadi dan menghasilkan tenaga. Jumlah tertinggi CoQ10 terdapat didalam organ jantung. Oleh sebab itu CoQ Health Plus memang bagus untuk kesihatan jantung.

Antara kebaikan coenzyme CoQ10:

  • Dapat menguatkan otot Jantung untuk jantung yang kuat dan sihat
  • Memelihara tahap kolesterol sihat
  • Mengurangkan angin
  • Kulit yang sihat dan berseri
  • Meningkatkan kesuburan
  • Meningkatkan tenaga minda dengan mengurangkan sakit kepala dan migrain]
  • Menambahkan tenaga

Berminat nak sertai dibawah jaringan hebat saya atau nak order vitamin ? Hubungi:

SMS/CALL/WHATSAPP 019-9282618
COD KLANG,BANDAR BUKIT RAJA,MERU
SELF PICKUP BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL





THANKS kerana sudi membaca ^_^

Monday, 12 May 2014

Menyesal ku bagi MEALSHAKE

TESTIMONI ANAK SENDIRI

Hari ini nak berkongsi kisah MEALSHAKE dan Harraz. Dulu dia sangat susah nak makan,bila suap nasi mesti lari, memang risau dibuatnya. Lagi pulak selalu demam,boleh dikatakan tiap bulan demam,padahal saya dah jaga sepenuhnya tak hantar taska pun. Ibu mana tak risau kan bila anak selalu tak sihat? Akhirnya saya usaha dengan MEALSHAKE,masa tu umur dia setahun dua bulan saya start bagi tiap hari konsisten. Alhamdulillah selepas sebulan bagi mula nampak perubahan, selera nya makin bertambah siap ambil pinggan nak makan nasi hehe..Dan dah kurang demam,syukur sangat dengan izin Allah juga. Menyesal ke bagi MEALSHAKE? Saya menyesal sebab dia dah berubah hihi.


Inilah Harraz :)

Sedikit review tentang MEALSHAKE :

MEALSHAKE sesuai untuk 1 family.multivitamin dalam bentuk serbuk yg lengkap dgn 19 vitamin dan mineral penting,sumber unggul fiber dan protin,mengandungi 9 Asid Amino perlu, kaya dengan kalsium dan rendah indeks glisemik.

Ia sesuai untuk :


  • Kanak-kanak setahun ke atas
  • Ibu hamil,menyusu,berpantang
  • Warga emas
  • Individu yang sukar menelan pil

PROMO MAY BELI 6 DAPAT 7
JIMAT RM113!!

> MEALSHAKE + OMEGA = ANAK SIHAT,BIJAK
> MEALSHAKE + ESP + PERFORMANCE DRINK = KEKAL BERTENAGA MASA PUASA
> MEALSHAkE + ESP = Energybooster



Berminat nak sertai dibawah jaringan hebat saya atau nak order vitamin ? Hubungi:

SMS/CALL/WHATSAPP 019-9282618
COD KLANG,BANDAR BUKIT RAJA,MERU

SELF PICKUP BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL

THANKS kerana sudi membaca ^_^

Saturday, 10 May 2014

Pre - NC 2014 : Layak 5 AWARD!

ALhamdulillah syukur tak terhingga conference tahun ni merasa naik pentas untuk amik award (dah rasa macam retis gitu hihi. InsyaAllah National Conference Shaklee tahun ini pada 7 - 9 June 2014 bertempat di Sunway Piramid Convention Centre. 

Kalau tahun lepas hanya datang sebagai penonton untuk meraikan mereka yang dah berjaya, tapi tahun ni saya berjaya dapat 5 AWARDS dan yang paling excited nak amik kunci besar (CAR BONUS)hehe. Ni hasil setelah 2 tahun penat lelah usaha dalam bisnes ye,bukan duduk saje goyang kaki je.



excited nak naik pentas!
Tunggu bulan 6 ku upload gambar awards pulak hehe

Berminat nak sertai dibawah jaringan hebat saya atau nak order vitamin ? Hubungi:

SMS/CALL/WHATSAPP 019-9282618
COD KLANG,BANDAR BUKIT RAJA,MERU
SELF PICKUP BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL

THANKS kerana sudi membaca ^_^

Friday, 9 May 2014

Group HEBAT, Sifu HEBAT,Leader MANTAP!

Assalamualaikum..hari ini saya nak kongsikan sejarah family Shaklee ku.Kita berkenalan dengan sifu-sifu dan otai-otai hebat dalam D & A Group. Sebelum tu rasa cukup bertuah dan bangga ada sifu-sifu seperti mereka yang tak lekang untuk berkongsi ilmu bisnes dan ilmu berkaitan dengan rohani. Ni lah yang saya suka dengan MLM Shaklee..Sebut MLM jangan lari dulu yo.hihi. Tapi MLM Shaklee sangat berbeza dengan lain company yang saya pernah join!

Mari berkenalan dengan susur galur D & A Group :


Master Hj Roslan ( lebih 23 tahun dalam Shaklee)
019-3858595


Master Hj Hussain & Hjh Salwa (lebih 20 tahun dalam Shaklee)
019-3063171


Master Norita &En Naquib bersama Roger Barnett ( owner Shaklee)
(lebih 15 tahun dalam Shaklee)
012-8535689


Master Siti Nusrat Raihan & En Hafiez (lebih 5 tahun dalam Shaklee)
017-2549388


Saya bakal Master Nor Saadah & Mohd Johan (maaf ye gambar suami tak ada hihi)
019-9282618

Buat Warga D & A group,inilah susur galur anda. Boleh hubungi master-master / sifu hebat kita ni ye untuk berkenalan. Yang penting nk BERJAYA,dekatilah  dengan mereka yang dah berjaya.

We fight more this year orait??

Berminat nak sertai dibawah jaringan hebat saya atau nak order vitamin ? Hubungi:

SMS/CALL/WHATSAPP 019-9282618
COD KLANG,BANDAR BUKIT RAJA,MERU
SELF PICKUP BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL

THANKS kerana sudi membaca ^_^

Wednesday, 7 May 2014

Promosi MEI: BELI 6 DAPAT 7,JIMAT RM114!

Bulan ni anak-anak dan mak-mak mesti suka.Mealshake promosi bulan ni..Yang pasti ia sesuai untuk satu keluarga bermula setahun keatas.. Saya pun kongsi mealshake ni dengan Harraz..1 canister tahan dekat 4 bulan jika anak j yang consume.Rasa dan semerbak vanilla! Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium


Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.
Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.
Siapa yang sesuai mengambil Mealshake Shaklee ini?

  • Bayi bermula 1 tahun ke atas – sebagai multivitamin utk membantu pembesaran yang sihat dan kuat.
  • Kanak-kanak yang selalu sembelit
  • Kanak-Kanak yang kurang selera makan
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga tua dan seisi keluarga
Kelebihan Meal Shakes Shaklee

  • membantu perkembangan minda dan IQ anak
  • menambah selera makan anak-anak
  • membantu masalah sembelit
  • mengatasi masalah selalu selsema dan asma
  • menambah berat badan bagi mereka yang terlampau kurus

Nak dapatkan MEALSHAKE bulan ini? Hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma :

SMS/CALL/WASSUP 0199282618 ADAH
COD : KLANG,BANDAR BUKIT RAJA,MERU
SELF PICKUP : GIANT LANG SENTRAL

THANKS kerana sudi membaca ^_^

Monday, 5 May 2014

MENGGAPAI BINTANG,NEW YORK HOTEL JB

Alhamdulillah,3 May lepas saya dan suami berpeluang menghadirkan diri ke Seminar Menggapai Bintang di JB anjuran Group Euphoria. Jauh bukan satu ALASAN untuk pergi menuntut ilmu bisnes. Seminar kali ini sangat berbeza dengan sebelum ini, lagi semangat dan happening gitu.Banyak ilmu baru dapat dan sharing dari Master-master hebat seperti MASTER RAIHAN,MASTER AIMI,MASTER NORITA,MASTER HAYATI,MASTER ARNI.

Kejayaan mereka bermula mereka berani untuk mulakan langkah pertama. Hanya satu yang saya pegang,dalam apa juga bisnes ada CABARAN & HALANGAN.Walau apa berlaku, kena terus usaha untuk capai 1001 IMPIAN. Dan perlu jelas dengan MATLAMAT bisnes dan PUSH FACTOR. InsyaAllah kejayaan akan datang buat mereka yang berusaha untuk ubah hidup dan majukan family dan ekonomi Islam.

Buat anak ,cucu,cicit D&A Group, teruskan perjuangan, perjalanan masih jauh, usaha tanpa jemu. Perlu banyak berkorban barulah manisnya erti sebuah KEJAYAAN!

 Bersama adik beradik DESIRE Team

 Bersama MASTER RAIHAN,sifu hebatku dan pewaris bisnesku hehe

Peserta yang hadir Menggapai Bintang jJB

Bagi anda yang berminat untuk sama-sama menambah income bulanan, boleh join group D&A, saya akan guide anda sampai berjaya,dengan syarat serius dan rajin..Pendaftaran ahli Shaklee hanya rm75 termasuk postage memberkit ( katalog,buku bisnes).Bagi details NAMA,ALAMAT,IC,NO TEL..saya registerkan :)

SMS / CALL 0199282618
WHATSAPP 0189480383
SHAKLEE BANDAR BUKIT RAJA,KLANG
POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA
THANKS kerana sudi membaca ^_^

Wednesday, 30 April 2014

Selamat tinggal Kulit kusam dan jerawat

Bagi anda yang ada masalah jerawat dan kulit kusam, saya cadangkan :

ESP - memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit muka, protin tinggi dapat membantu kurangkan parut-parut jerawat,menganjalkan kulit

Vitamin E - sebagai vitamin antioksidan,mengecutkan jerawat.mengurangkan masalah kulit berminyak

Vitmin C - untuk penghasilan kolagen, mencerahkan kulit secara semulajadi,menguatkan sistem imun.

Set ini yang saya amalkan 2tahun lepas sampai sekarang, hasilnya dulu muka memang berjerawat, dan sekarang jerawat dan parut dah hilang.

Saya kongsikan testimoni dari sideline :

Vitamin ni perlu diamalkan secara konsisten untuk dapatkan kesan terbaik.

Berminat boleh hubungi :

SMS/CALL 0199282618
WHATSAPP 0189480383
COD BANDAR BUKIT RAJA,GIANT KLANG SENTRAL
PENGHANTAN KE SELURUH MALAYSIA
THANKS kerana sudi membaca ^_^